Petitie pentru infiintarea Politiei Animalelor si Naturii

Dreptate pentru Romania
Musafir

/ #1329

2016-07-03 19:11

Trebuie ca noi cetatentii Romaniei sa obligam parlamentul sa adopte o lege prin care sa interzica defrisarea padurilor si vanzarea pamanturilor si padurilor catre straini, indiferent cat de multi bani ar avea acestia. Iar acestea sa fie trecute si in Constitutie! Altfel, riscam ca sa le lasam generatiilor viitoare un mare NIMIC! NU trebuie sa le permitem tarilor din Europa de Vest sa-si bata joc de noi, exploatandu-ne padurile si tara!!!! E suficient cat ne-au furat. E timpul sa luam atitudine si sa le mai si cerem sa ne dea despagubiri materiale pentru ca ne-au furat padurile!!! Romanii au o tara bogata, dar in schimb se duc si muncesc, ca sclavii in tarile dezvoltate, vazuti ca cetateni de rangul 3...in timp ce tot acesti straini ne fura bogatiile din tara, pentru care au luptat stramosii nostri sa o mentina unita!! (Strainii ne fura in complicitate cu politicienii nostri, si tot strainii ne critica de coruptia din tara...) Am fost dincolo si am vazut ce bogatii au ei...un mare fas...in schimb ei stiu ca noi avem bogatii naturale, paduri si ecosisteme poate unice in Europa si materie cenusie, si femei frumoase si destepte...avem de toate dar nu le vedem si nu le aparam! Si e datoria noastra sa le aparam, pentru ca este o vorba: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista!