Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

/ #870

2016-06-29 20:04

Doresc sa va aduc la cunostiinta faptul ca si in Germania romanii sunt tratati la fel dar nu se fac publice cazurile.Nici ministerul afacerilor externe nu ii ajuta pe romni si nu le apara demnitatea de romani.Nemtii prezinta doar faptele negative la fel ca si britanicii dar nimeni nu vorbeste de romanii care le salveaza vietile adica medicii romani,nu prezinta la televizor romanii care conduc companii de succes mentinand astfel locurile de munca in acele companii si nemtii sau englezii isi iau salariile.Dar sa stiti ca noi suntem directi vinovati deoarece daca un neamt sau englez este prins in Romania ca a facut o fapta penala nu mediatizam cazul ci incercam sa-l musamalizam dar daca e vorba despre un romn se da fapta lui pe toate canalele tv atat in tara cat si in strainatate.
Va multumesc pentru aceasta oportunitatae de a-mi spune punctul de vedere in acest caz si sper sa ne trezim o data pentru totdeauna sa NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE ACESTI OAMENI care se cred cei mai corecti oameni din lume.
As dori sa fie intrebat acel europarlamentar cand au fost construite PUSCARIILE in Marea Britanie?
Daca erau construite dupa ce romanii au avut posibilitatea sa circule liber in UE eram in asentiment cu el dar sunt convins ca puscariile au fost construite cu mult inainte de a ajunge romanii in Marea Britanie ceea ce imi intareste convingerea ca nu sunt asa de cinstiti si corecti asa cum se cred ei.