APARATI LEGEA ANTIFUMAT!

Musafir

/ #159

2016-05-02 02:36

Am semnat aceasta petitie deoarece fumatul,asa zisa planta tutun planta aromata placuta mamonei este sonicidere curata
Parintele Arsenie Boca spunea asa " Foc Ii bagi Lui Hristos in Gura,foc iti va da si El tie"
Insemnand ca ne paste ghena vesnica,deoarece incetul cu incetul cei care fumeaza se senucid fara sa stie,caci capata multe boli.
Nu depomana sunt acele sugestii de prezentare pe pachetele de tigari.
Sinucigasii sunt plecati de la Fata Lui Dumnezeu,luati aminte acest lucru,daca doriti Imparatia Cereasca a Lui Dumnezeu,Raiul Cel Vesnic bineinteles care credeti in Bunul Dumnezeu si in Viata vesnica,dupa moarte si mai ales in Invierea mortilor si Judecata de Apoi,unde vom raspunde pentru purtarile noastre pe Pamantul care Bunul Dumnezeu ni L-a lasat "Bun foarte" si noi l-am stricat prin pacatele noastre,ca si mancarea tot noi ne-am otravit-o. Cine are urechi sa auda,cine are ochi atunci sa vada intunericul sumbru in care traim si trebuie sa scoatem capul la Lumina,Lumina de la Bunul Dumnezeu care n-o putem obtine decat smerindu-ne si asta n-o putem face decat ducandu-ne cat mai des posibil la Biserica,Spovedindu-ne si Impartasindu-ne cu Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,rugandu-ne cat mai des posibil,atat dimineata cat si seara inainte de culcare,inchinandu-ne perna si asternutul,la fiecare masa inainte sa mancam si dupa ce am mancat Sa-I multumim Lui Dumnezeu pentru bunatatile care ni Le Pune zilnic pe masa,postind,facand milostenii,gesturi de caritate,iubindu-ne semenii indiferent de religie,etnie,clasa sociala,acest lucru insemnand sa ne iubim si dusmanii,sa ne rugam pentru ei spre a fi si ei luminati de Bunul Dumnezeu ca di noi sa avem trai indelungat si plin de bucurii sufletesti,facand cat mai multe fapte bune.
Hristos A Inviat! Fie ca Dumnezeu sa ne lumineze mintile,sa ne lumineze tot corpul si trupul si sufletul si sa ne alunge intunericul din noi prin Lumina Invierii Fiului Sau PreaIubit,A Mantuitorului nostru Iisus Hristos! La multi ani! Sarbatori Pascale Fericite! Dumnezeu sa ne lumineze calea la toti Amin!