Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Musafir

/ #540

2016-04-15 12:19

Consider o mare umilinta pentru aceasta mama romanca din partea autoritatilor, guvernantilor si presedintelui, la modul cum sunt tratati romanii,atat in tara cat si in exterior, cred ca ar trebui sa renuntam cu totii la cetatenia ''Romana'', pentru ca nu ne mai apara nimeni, ar fi un gest de protest, pentru a intelege si autoritatile de la Bucuresti, ca noi Romanii nu dorim sa fim moneda de schimb pentru alte interese si avantaje cu unele state care ne umilesc. Ceeace se intampla cu aceasta mama, si nu numai, fara sa doresc, il regret pe raposatul Ceausescu, pentru ca din acest mod de actiune, el nu permitea nimanui sa se amestece in treburile noastre interne, EL, apara cu darzenie si verticalitate, demnitatea de a fi ROMAN, indiferent cum se numea si ce hram purta cel ce cauta sa ne umileasca si sa ne ingenuncheze, in acest context, a fost un MARE PATRIOT, comparativ cu politicienii, demnitarii si oameni de stat pe care-i AVEM AZI, Pacat ca exemplele bune din istorie, pe care le avem si nu putine de-a lungul trecutului nostru le ignoram, sau la incultura din randul demnitarilor si politicienilor, sa nu le cunoasca si ne lasam calcati in piciore, umiliti de unii venetici, unii straini, sau romani fiind, care pentru propriile interese si avantaje, raspund unor comenzi venite din exterior, RUSINE SI BLESTEMATI SA FITI VOI TOTI, care va vindeti neamul, demnitatea si destinul urmasilor, pentru un pumn de arginti!!! Cand v-om avea Legea Raspunderii Magistratilor, pentru a raspunde si dumnealor, pentru toate decizile eronate date la comanda si in afara legii si pentru care poporul roman, plateste daune, in urma proceselor de la CEDO? Care breasla de angajati, functionari, cum se numesc ei, in Romania se numesc magistrati,nu are nici-o raspundere, nu plateste, si nu suporta nici-o sanctiune, in toata lumea civilizata de pe ''guguloi'', pentru erorile cu stiinta sau fara stiinta, decise de instante, unde mai exista asa ceva???, eu nu stiu. Sunt revoltat de umilintele si de ceeace se intampla poporului roman, ROMANI TREZITI-VA!!!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...