Nu lăsaţi partidele să îşi ierte datoriile!

Musafir

/ #39

2016-04-04 15:17

Au facut harachiri Romania,o politică dictată de ei ilegală după bunul lor plac,pentru a se îmbogăți si avea imunitate parlamentară!In 26 de ani nu am inteles de ce ori de cate ori venea la putere un alt partid se schimba pînă si femeia de servici din primari,sau alte structuri ale statului,n-am inteles de ce banii surventionati pentru primării ajungeau doar la acele primarii ale partidelor la guvernare si la altele cu altă culoare politică nu le dădea nimic,când de fapt Romania este a tuturor românilor,si trebuiau împărțiți pe cap de locuitor,n-am inteles de ce la licitații, castigau doar firmele care ajutau cu bani campaniile electorale,patronii făcând parte din acel- as partid,asta o numiți politică domnii parlamentari?Când este vorba de facut ceva pentru țară nu sant bani,dar voi vă lafaiti in bunăstare ca si-n Rai,din orice fonduri ati sustras bani si fraudă,altfel de unde vile cu piscină ,hectare de pământ casă la munte,la mare,masini,etc....dintr-un salar normal?...pe cine incercati să fraeriti tot pe cei care se trezesc dimineața să meargă la servici să muncească slugă la ăia ca alde voi...cu un salar de mizerie ?Alocație la copii 40 de lei...?..rusine...un deținut in închisoare are o alocație de 24oo de lei mai mult decat cel ce munceste....?..rusine!