Desfiintati limitatoarele de viteza din Brasov!

Iulian Florin
Musafir

/ #131

2016-03-25 13:11

Soferii din Brasov stiu prin ce trecem... dupa ce ca avem o gramada de canale care ne fac masinile praf, acum avem si bumpere ( politisti morti ) impanzite in tot orasul degeaba, absolut degeaba. Ne-a ingreunat traficul, uzura masinii e mai mare si pietonii nu sunt deloc mai atenti din cauza ca, cred ca au dreptul sa sara pe trecere din cauza acestor limitatoare... Chiar nu se vede cate accidente sunt in ultima perioada ? Si asta din cauza ca si pietonii au vina lor, nu numai soferii. Toata lumea care merge prin orasul asta cu mijloc de transport in comun sau pe jos, e grabita, unde nu inteleg si nu voi intelege niciodata, de ce lumea e asa grabita incat nu are timp sa se uite stanga/ dreapta inainte de a traversa. Ar trebui sa ni se monteze lumini la trecere. Am fost in Cluj si Targu Mures, aia au ridicari de asfalt unde sunt treceri si multe sensuri unice. Traficul la ei e unul ce nu am vazut nicaieri in Romania. Brasov, avem giratorii o gramada pentru ca traficul sa fie bun si acum ne-au pus "Politisti morti" prin tot orasul... mergem cu 30/h ca avem o gramada de treceri si la fiecare trecere nesemaforizata cate un bumper... o mare tampenie. Mai bine ne pun semafoare cu buton, cel mai corect ar fii asa pentru toata lumea!