Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #2088

2016-03-21 03:50

Eu sunt fumator si nu ma afecteaza legea aceasta pentru ca eu oricum nu mai frecventam baruri si cafenele decat la insistentele prietenilor. Acum insistentele lor au incetat si ne putem intalni in alte spatii unde suntem strict numai noi, fara cocalari si pitipoance, fara muzica prea tare, fara preturi absurde.

Semnez petitia pentru ca nu imi place cum este formulata legea si pentru ca fiecare patron trebuie sa fie capabil sa isi aleaga clientela.

De asemenea as vrea sa adaug cateva randuri pentru nefumatorii care injura de aiurea pe aici.

Stati linistiti ca noi fumatorii nu suntem toti niste locomotive. Rezistam si fara tutun cateva ore, dar nu vrem sa mai facem consumatie in baruri/cafenele si in acelasi timp sa fim alungati afara si sa fim tinta ironiilor unor papitoi. Eu de exemplu am zile cand nu fumez deloc. Dupa 12 ore de alergat prin spital cazi mort acasa si nu iti mai arde nici de fumat. Dar garzile de noapte sunt cele mai oribile si atunci consum cele mai multe tigari.

Bineinteles, nu ma refer la toti nefumatorii, ci doar la cei cu ochelari de cal.