Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #2078

2016-03-21 02:10

Am fost un inrait al fumatului ! Fumam 2-3 pachete de tigari pe zi. Nu acceptam sa-mi spuna cineva sa nu mai fumez , era dusmanul meu! Un medic mi-a explicat urmarile fumatului in circuitul sangvin si urmatoarea tigara nu am mai fumat-o! Au urmat zile de cosmar,gesturi ce le faceam zilnic fara sa le tin socoteala: cautarea tigarilor,chibritului, o tuse care nu o depistasem nici odata , etc. Lucram cu tigari si azi le comercializez. Vointa e voință. Uneori simteam aroma fiecarei marca de tigari. Prima saptamana pe la orele pranzului ma incerca rau de tot. Am gasit rezolvarea: plimbare pe faleza Dunarii si nu orcum. Pe jos de la piata energiei fost magazin general pana la palatul Navigatiei jos aproape de santierul Naval cc7-10 km si retur dupa care somn de nevoie din cauza oboselii. Azi sunt 17 ani si cateva zile decand nu mai fumez ! Nici o datanu am spus cuiva sa nu fumeze ;acasa pe strada faca ce vor ! Nu accept la locul de munca in masina ,mijloace de transport inpreajma copiilor.