VREM DREPTATE PENTRU PAKI!!

Elena
Musafir

/ #283 Elena

2016-03-20 21:02

• Abia de o lună mi-am înmormântat mama soacră datorită sistemului sanitar din tară.Cu bani in buzunare si degeaba.Totul s-a miscat f. lent de aceea a trebuit să o aducem aici.Rezultatul la biopsie i-a ajunj după 2luni zicând că trebuie repetată,ea fiind deja aici.Din păcate totul a fost f.virulent si timpul pierdut a costat-o viata.Cât am stat aici o lună cu ea internată zi si noapte venise un român adus de către copii săi pe acelasi motiv.Multi nu avem altă soluție.Plătești o viată si contribui ca medicul de familie să-i zică că la 69 de ani ai ei ,el nici nu stie dacă îi mai apucă.O nesimtire curată.Tatăl meu cu 4ani in urmă la fel a murit din cauza ca avea 73de ani si "e prea bătrân"de un accident cerebral.Nu au vrut nici să-l interneze,a trebuit băgat în buzunar să-l interneze o saptamana iar scanerul făcut la privat să fie rezultatul mai rapid.Si nu i s-a făcut absolut nimic desi avea pierderi.Ce se întâmplă cei care ajung la 70de ani trebuie lăsati si abandonaţi?E dreptul lor,au contribuit o viată,nimeni nu are dreptul să pună limite.Nu se mai poate,e bătaie de joc,se ia si mită si nici nu se uită la tine,o neputinţă si multă disperare.Unde e vocaţia,aganjanentul,datoria,umanitatea???Mâna soacră i-a dat lacrimile văzând câti km a trebuit să facă să o trateze demn,a zis că ce i-a făcut aici analize in 2ore nu i-a făcut în propria tară în două luni.Din pacate in cazul nostru s-a pierdut mult timp,dar măcar de acum încolo să se facă ceva,să trateze persoanele cu dignitate,respect si in primul rând să îsi facă datoria cu responsabilitate si fără a jumuli oamenii că trec prin destul necaz si durere.Din păcate las comentariul dar cu slabe sperante de vre-o schimbare,sistemul deja are propriile reguli si pe nimeni nu afecteaza cu nimic...