Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #1798

2016-03-20 16:23

De ce am semnat-o ? Simplu ! Pentru ca oricat as respecta (si credeti-ma,chiar respect !) opinia si drepturile nefumatorilor,nu pot fi in niciun caz de acord cu asemenea atitudini pompieristice exprimate ca LEGE,dar care dupa ce ca sunt in mod evident discriminatorii,mai fac un lucru extrem de grav,zic eu... Atenteaza la libertatea individului si restrang libertatea oamenilor de a lua decizii proprii in ceea ce ii priveste ! Cat despre nefumatori,nu cred ca ar fi chiar asa de deranjati daca ar exista spatii speciale,locuri si localuri speciale destinate in principal fumatorilor ! Nu i-ar obliga nimeni nici sa dea pe acolo,nici sa nu intre cu niciun chip acolo ! Legea mi se pare a avea o pregnanta nota extremista si,de ce sa nu recunosc,parca asta ar fi un precedent periculos ! Cine stie ce restrangeri ale libertatilor noastre ar putea urma ? Asa ca sunt pentru adaugarea unor amendamente care sa dea si libertate fumatorilor !