Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #1327

2016-03-19 20:29

Am semnat aceasta petitie deoarece si eu la randul meu sunt fumator si in aldoilea rand tin expres sa aduc la cunostinta fiecaruia anumite lucruri.
1.Marginalizarea sau exluderea persoanelor fumatoare,este considerat un abuz cu caracter moral in orice tara democratica,pentru ca aceasta actiune poate devaloriza starea morala a persoanei in cauza.
2.Drepturile omului sustin libertatea deplina a individului si asumarea discernamantului acestuia asupra lucrurilor pe care le face,prin urmare orice persoana fizica,juridica,publica care este privata de libertatea sa morala poate actiona in consecinta (din pacate prea putin stiu asta).
3.AICI ,MA ADRESEZ IN MOD SPECIAL CUNOSCATORILOR!
Romania este un stat Semi-Democratic cu idei preconcepute Comuniste si cu oamenii vechiului regim la putere (in mare parte).As spune ca la ora actuala suntem condusi de un regim Neo-Comunist-Liberal dar asta este doar parerea mea.
Daca vreti sa dezbatem inpreuna anumite subiecte care necesita petitii contactati-ma. Toate cele bune!