Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #1197 Re: Re:

2016-03-19 18:10

#1180: Claudiu - Re:  

Te inseli amarnic. Exista baruri mici in locuri ferite, baruri in care se aduna mereu aceiasi clienti de ani de zile in asa fel incat toti se cunosc intre ei. Aseara am fost la un prieten sa il iau de la servici (el fiind si patron si barman in barul sau). In comparatie cu alte zile de vineri, cand barul era plin, aseara la ora 11 a inchis deoarece era gol de la ora 6. De obicei programul era pana la 4 dimineata.

Cunosc  5 baruri amplasate pe raza unui tunel. Fumatorii trebuie sa mearga 10 minute pentru a iesi din tunel pentru a fuma. Genul asta de baruri nu au unde si cum sa faca terase pentru ca spatiul este ingust si ar oblitera pasajul tunelului.

As putea numi genul asta de baruri ca fiind obscure. Nu toti stiu de ele, tocmai pentru a facilia accesul anumitor persoane si a evita prezenta cocalarilor, pitipoancelor, minorilor etc.

Nu cred ca situatia se va schimba in cateva saptamani, nici in cateva luni.

Acum, prietenul in cauza, se gandeste sa transforme barul in bar privat, pe baza de cartela.