Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

.

/ #723 Inutil.

2016-03-19 10:24

Oameni frustrati, nici nu va dati seama cat de neimportanta ar putea fi legea asta, daca ati incerca sa o ignorati, prin simplu fapt de a face o pauza de o ora două de la fumat, sau pentru cei care chiar nu pot, pur si simplu iesi 3 minute o fumezi si gata, lăsati motive precum " stau in frig la -10' "daca ar fi o coada la magazinul de unde vrei sa iti iei tigari si is -20* ai sta, nu ati comenta, nu e cazul.

Am fost si eu fumatoare, nu neg faptul ca-mi erau "raza de soare" dimineată, si nu-mi puteam imagina cafeaua fara tigări ( am renuntat si la cafea ) nu-s lucruri fara de care nu puteti trai, cum ar fi o mana sau un picior, nu va mai consumati atâta, e un stres neimportant in plus.

Si sa fim seriosi, daca legea asta nu aduce locuri de munca in plus, nu vad de ce fumatul in baruri sau cafenele ar aduce, sau cu ce v-ar calma, asta e doar o senzatie tampita de linistire, care va controlează, si astfel, nu mai sunteti stapani pe voi, astfel sunteti impinsi de vicii  sa iscati certuri inutile, chiar si intre prieteni, sa nu mai zic cate înjuri o sa-mi aud/vad pe baza comantariului meu.

Nu mai fiti naivi!