Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Alina

/ #507 Doar o minte mediocra putea sa faca astfel se petiție.

2016-03-19 07:14

Dragii mei fumători , voi înloc sa vedeți aceasta ocazie ca un prilej bun de a renunța la acest viciu, de care pana si voi sunteți conștienți ca nu aduce nimic bun, strigați in sus si in jos ca sunteți discriminați. Vorbiți despre o tara săraca , care are nevoie de alte priorități , dar bani pt țigări exista? Restul țarilor de ce nu se simt discriminate si au știut sa se adapteze? De ce România trebuie tot timpul sa fie oaia neagră? Apoi va plângeți vai ca România este prost privită inafara. Asta din cauza voastră ca nu știți sa va adaptați . Va place sa trăiți in mocirla. Blamați statul ca nu sunt spitale , dar de ce nu sunt spitale? Pt ca România are prea multi oameni bolnavi. In majoritatea cazurilor România este pe primul loc la toate formele de cancer. Un om bolnav care fumează , fumatul nu face nimic altceva decât sa accelereze boala. Orice fel de boala. Blamați statul ca cei care s-au apucat acum 25 de ani de fumat de ce nu le scria nimeni pe pachete ca țigările sunt un drog si ca se moare. S a ajuns si la asta, s-a dat lege fiecare pachet sa fie inscripționat cu text si poze, si ce rezultat ? Lumea fumează mai departe. Nu contează in ce ordine statul aplica anumite legi, important este ca azi o lege maine o lege , si copii noștri poate vor prinde o Românie mai buna. 

P.s : Si eu am fost fumătoare , 8 ani am fumat si sincer am vazut aceasta ocazie ca un moment bun sa renunț la acest viciu blestemat. Asa trebuie sa vedeți si voi lucrurile. Fumatul nu este decât o obișnuința , face parte din tabieturile fiecărui fumător . Tot ceea ce trebuie facut, este sa substitui acest tabiet cu alte ocupații . Daca ai ambiție si vrei poti!