Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !

Musafir

/ #416

2016-03-19 05:16

Libertatea mea se oprește acolo unde e încălcată libertatea celuilalt. Când eu merg la o cafenea și vreau să beau o cafea și să povestesc ceva și vine unu cu o țigare lângă masa mea și fumează până mă afumă, cui face rău? Mie sau lui? Normal că mie pentru că eu respir ce fumează el, așa că mie mi se contrânge dreptul de a trăi mai mult din cauza alegerilor tale. Dacă vrei să fumezi în cafenele să fie locuri special amenajate pentru fumători și pentru nefumători asta da, dar nu să spunem că e discriminare. Vă simțiți lezați că nu puteți fuma, păi ziceți săru'mâna, poate vă și lăsați. Ziceți că aveți copil, atunci de ce fumați? Vă scurtați viața cu bună știință ca să rămână fără unul din părinți. Priviți "discriminarea" din punctul de vedere al unui viciu care face rău. "Discriminarea" dumneavoastră rănește mult mai multe persoane, decât pe dumneavoastră. Revoluție a fost și când a fost tragedia din colectiv și tot de aici vine și legea, pentru că poporul a vrut schimbare, a vrut să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat si cum majoritatea cafenelelor, pub-urilor, etc se pot aprinde de la un scrum de țigară, tuturor le convine să stea mai nefumați 2 ore decât să nu iasă vineri seara la un pahar de vorbă.O zi bună." Prostia de lege" cum o numiți este undeva la 50%/50%, dar atâta timp cât există puteți să plătiți pe propria răspundere dacă doriți să încălcați.