Nu distrugeți cultura la Radio România!

Musafir

/ #105

2016-02-24 12:33

Radio România Actualităţi a fost prietenul meu de suflet zi si noapte pâna in 2012 cand ne-antors spatele,nu se mai intra in direct,nu mai sunt emisiunile bune care erau,muzica populară e toată numai pe Antena satelor, muzicile se repetă halucinant,nu existã zi să nu auzi Abba,Tom Jones,BoneyM, etc cã te apucă toate furiile şi te intrebi cum de a ajuns RRA in halul asta.Vã mândriţi cu o fonoteca uriaşă dar din ea ne cânta mereu aceleaşi voci,nu e posibila atâta delăsare de la redactorii muzicali.Despre reportaje nu am nimic de reproşat, sunt la zi,se insistă mult pe știri de două parale ca-n ziare si tv particulare.Nu m sunt medalioane de compozitori  români, de interpreţi romåni, emisiuni agricole,poezie,nimic,doar un maraton infernal de știri şi muzică. Nu e posibil,radioul public trebuie sã ofere de toate,cum face Oltenia Craiova.Eu ascult Antena Satelor,e exact cum era RRA,dar nu strecoară muzică uşoară; tot aici am regasit Unda vesela sub alt nume.Ar m fi multe de comentat...basta!