Nu distrugeți cultura la Radio România!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nu distrugeți cultura la Radio România!

Musafir

2016-02-24 12:12

Pentru ca imi place sa ascult RADIO ROMANIA MUZICAL

Musafir

2016-02-24 12:19

De ce? Pentru miile de kilometri petrecuţi cu România Cultural şi România Muzical. Pentru amuzamentul şi fascinaţia oferite de teatrul radiofonic sau de muzica clasică, precum si de emisiunile exploratorii în ale jazz-ului. Pentru blues-ul care s-a nimerit, de fiecare dată, la momentul potrivit. Pentru toate informaţiile amuzante sau fascinante oferite de ei.

Pentru toate minutele petrecute în maşină după ce am ajuns, ca să ascult melodiile până la capăt.

Pentru că iubesc radioul şi pentru că, uneori, e bine să te laşi purtat de carusel.

Pentru că radio-urile astea două mi-au făcut drumul mai frumos chiar şi decât destinaţia.

De asta.

Musafir

2016-02-24 12:25

Fiecare trebuie sa-si asume erorile si sa suporte consecintele. Nu este normal ca unii sa beneficieze zeci de ani de diverse favoruri si altii sa preia pagubele.

Musafir

2016-02-24 12:30

RRA este sursa credibila de informatii , ascult cu incredere si consider ca trebuie sa supravietuiasca in aceasta lume media in care -din pacate!- exista si antene! succes!

Musafir

2016-02-24 12:33

Radio România Actualităţi a fost prietenul meu de suflet zi si noapte pâna in 2012 cand ne-antors spatele,nu se mai intra in direct,nu mai sunt emisiunile bune care erau,muzica populară e toată numai pe Antena satelor, muzicile se repetă halucinant,nu existã zi să nu auzi Abba,Tom Jones,BoneyM, etc cã te apucă toate furiile şi te intrebi cum de a ajuns RRA in halul asta.Vã mândriţi cu o fonoteca uriaşă dar din ea ne cânta mereu aceleaşi voci,nu e posibila atâta delăsare de la redactorii muzicali.Despre reportaje nu am nimic de reproşat, sunt la zi,se insistă mult pe știri de două parale ca-n ziare si tv particulare.Nu m sunt medalioane de compozitori  români, de interpreţi romåni, emisiuni agricole,poezie,nimic,doar un maraton infernal de știri şi muzică. Nu e posibil,radioul public trebuie sã ofere de toate,cum face Oltenia Craiova.Eu ascult Antena Satelor,e exact cum era RRA,dar nu strecoară muzică uşoară; tot aici am regasit Unda vesela sub alt nume.Ar m fi multe de comentat...basta!

Musafir

2016-02-24 12:45

Consinder Radiodifuziunea Română a fost, este și va fi întotdeauna o instituție competitivă, care răspunde cerințelor de maximă actualitate ale ascultatorilor români
Totodată, este instituția media cu personalul de cel mai înalt profesionalism, foarte implicat în rezolvarea problemelor sociale. Radio România este un promotor frecvent al culturii românești, care trebuie să-și păstreze individualitatea și particularitatea de factor, de răspândire a culturii, prin bogăția și diversitatea programelor sale culturale.
Dumnezeu să ne ajute!
Remus Amira (26 ani) - București

Musafir

2016-02-24 13:19

Deoarece sunt de acord in principiu cu argumentele exprimate.Nu cred ca schimbarea legii cu pricina este capabila sa aduca la liman situatia grea din punct de vedere financiar a TVR ,situatie de avarie cauzata de management defectuos de-a lungul timpului.Nu doar legea va determina buna administrare a activitatii specifice TVR-ului.Punerea incontinuare a televiziunii in slujba publicului ,asa cum misiunea de baza a ei a fost castigata dupa Revolutia din 1989.TVR Libera!
MIRELLA MIHAILESCU
Musafir

2016-02-24 13:51

DOAR RADIO-UL NE-A MAI RAMAS. ACESTA ESTE INCA UN ACT PENTRU STINGEREA CULTURII

Musafir

2016-02-24 13:59

Fiecare act de cultura este important pentru o natiune. Acum mai mult ca niciodata este imperios necesar sa ne sustinem identitatea noastra romaneasca, lucru bine reprezentat de Radio Romania.

Musafir

2016-02-24 14:07

Am semnat aceasta petitie, deoarece radioul public este ceva vital pentru mine, este echidistant si profesionalist. Radio romania cultural este radioul meu preferat.

Anonymous

2016-02-24 14:24

Ascult zilnic Romania Actualitati.Cu voi ma simt mai informat,iar un om informat este un om puternic.Muzica pe care o difuzati este de cea mai buna calitate.

Musafir

2016-02-24 15:05

Radio Romania Actualitati face parte din viata noastra!!!

Musafir

2016-02-24 16:13

RRA trebuie sa existe!

Musafir

2016-02-24 16:27

Radio Romania Cultural=Emisiuni de exceptie!

Musafir

2016-02-24 16:49

Am semnat aceasta petitie,deoarece tot ansamblul de emisiuni din domeniul cultural si muzical al postului Radio Romania ,este realizat de un colectiv de oameni care lucreaza cu sufletul si inima pentru informarea publicului.Mi se pare nedrept sa apara legi care ar putea impiedica buna desfasurare a activitatii acestui post .

Musafir

2016-02-24 16:49

Am semnat petitia pt ca emisiunile Radio Romania Cultural si RR Muzical sunt niste insule de normalitate si cultura adevarata intr-o mare de vulgaritate si amatorism.

Musafir

2016-02-24 17:16

Ascult zilnic cele doua posturi. Sunt o oaza de cultura in desertul de vulgaritate care umple media.

Musafir

2016-02-24 18:08

Apreciez si ascult acest post de radio trnsmite intodeauna programe f interesante pe care nu le mai transmite nimeni.

Musafir

2016-02-24 18:21

Este mare nevoie să mai rămână puțină lumină în eter.

Musafir

2016-02-24 19:04

Nu dorim ca problemele televiziunii sa afecteze radioul!

Musafir

2016-02-24 19:14

Mi se pare normal ca intr-o tara' civilizata' sa zicem este nevoie si de cultura nu numai de manele...Este o placere sa merg la drum lung si sa ascult Romania Cultural. De ce in tara asta toate lucrurile bune sunt distruse.
Treziti-va oameni buni si stopati aceasta distrugere culturala.

Musafir

2016-02-24 20:05

Din dragoste de tara, atat de incercata si prea mult blamata. Se vrea sa fim inculti.

Musafir

2016-02-24 20:30

a fost si este cel mai bun priten, nu m-am simtit niciodata singura, m-a ajutat cu notatile si infor. zilnice, teatru radiofonic, muzica, concerte, interviuri cu oameni deosebi (ex .amb vasile soare), sau ciclul de emisiuni -- de istorie, de ex: rasfoind prin colb de cronici, lista este fff lunga

Musafir

2016-02-24 20:47

Cultura este fundamentală pentru menținerea echilibrului spiritual și social al unui popor! Dacă se distruge cultura, atunci poporul va deveni o populație! Radio-ul public trebuie să fie un instrument social al Culturii și Spiritualității! Stephan Poen

Musafir

2016-02-24 20:56

Pentru că îi ascult ! Sunt profesioniști !