Cerem demisia sefei Crucii Rosii Brasov,Luana Minea(consilier PSD)

nosttu

/ #533 Ciocoii

2016-02-16 21:16

Ca multi dintre soferii care conduc zilnic pe "minunatele" sosele ale Romaniei, nici eu nu-i iubesc pe politistii de la rutiera. In mare parte pentru ca multi dintre ei, sub obladuirea sau chiar incurajati de sefii lor directi, fac orice altceva decat ce ar trebui sa faca: PREVENTIE (ar trebui sa faca inclusiv educatie rutiera pentru babuinii care circula pe sosele).

Cu toate astea, pot sa recunosc ca am intalnit si cazuri care mi-au dovedit faptul ca sunt si OAMENI de la rutiera care pot sa faca distinctia intre GRESEALA NEINTENTIONATA si "JEGOSISM RUTIER".

Sper din toata inima ca acest Politist face parte din acei OAMENI care chiar vor sa (se) schimbe ceva in mentalitatea institutiei in care activeaza (sper ca va activa cat mai mult timp de acum incolo).

Din acest motiv, dar si din faptul ca acest Politist a avut inspiratia sa inregistreze discutia cu soferul, sustin petitia pentru demisia acestei doamne (cu "d" mic), acestui CIOCOI de tip COMUNIST pus intr-o functie bine platita doar pentru ca este membru al unui partid politic.

Sper ca aceasta fiinta (m-as exprima mult mai "plastic" dar incerc sa par un adevarat Domn) sa-si dea demisia cat mai repede din fruntea unei institutii care reprezinta in ochii mei ceva mai mult decat un ONG facut la colt de strada.