OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Ion

/ #703 Re: E vorba de principiu...

2016-02-15 05:55

#702: Alina Neagu - E vorba de principiu... 

 Fata mea, azi preturile la imobile sunt duble fata de valoarea lor reala, fiindca orice sarac poate face credit. Cu legea darii in plata bancile nu vor mai da credite la oricine, si preturile vor scadea.

 

Ce e mai rau: sa cumperi un apartament cu banii jos dupa 10 ani de chirie, sau sa il cumperi la pret dublu dupa 20 ani de platit rate ?

 

Iar cei saraci, care nu isi pot permite un apartament si cad prada iluziei ca vor face credit si vor putea duce creditul pana la capat: daca azi nu poti sa platesti chirie si sa mai si pui deoparte macar inca pe atat - nu vei termina niciodata de platit un credit. Vreti  sa ajungeti in strada executati silit ? Sa vina politia peste voi sa va dea afara cu forta din casa, atunci cand nu ati platit 2 rate la rand ?

 

Femei care visati la credite, merita copiii si familia voastra sa treaca prin calvarul unei executari silite ? Merita copiii vostri ca voi sa faceti sacrifcii 10 - 15 ani ca sa va platiti ratele (in loc sa investiti in ei si educatia lor acei bani) ca apoi sa va fie luata si casa si sa mai aveti in continuare penalizari de platit ?

 

Nu vedeti ca bancile tipa cu limba de moarte sa nu se aprobe legea darii in plata ? Ele stiu ca preturile vor scadea, deci multi din cei actuali cu credite vor decide ca le e mai bine sa se foloseasca de aceasta lege.

 

La fel ma intreb cum de nu vedeti ca in orice tara civilizata legea darii in plata este in vigoeare de 50 - 100 ani ! Noi suntem intr-adevar cu 50 ani in urma vestului, dar cat de prost sa fii sa crezi ca noua nu ne trebuie aceasta lege !?