OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

HAI SUS !

/ #652 Re: Re:

2016-02-08 22:15

#651: Nmi - Re:  

Hai sa iti spun eu din cauza cui sunteti in situatia asta. STRICT din cauza voastra, nu a nimanui. Cand au venit zeci de experti din varii domenii sa va spuna ca legea este extrem de proasta v-a durut in cur. Ati preferat sa faceti galerie alora din grup si sa bateti din palme la hardaiele de rahat varsate in capul oricui v-a dat vreo sugestie. Se putea face de la inceput o lege beton pe care sa nu aiba nici Iohannis motive sa o intoarca, sa nu poata nici astia de la banci sa spuna nu, sa nu dea efecte negative nici asupra alora care vor face credite in viitor. NU ! Ati plecat urechea la niste paranoici care i-au etichetat pe toti ca fiind prosti, bancheri, sclavi si multe altele. Si atunci ati ramas singuri cu o lege proasta facuta pentru interesele de familie ale unuia. Daca spuneati STOP, hai sa ii ascultam si pe altii cu mai multa carte in domeniu acum legea era in vigoare iar noi in loc sa ne certam vorbeam despre flori de apartament, masini, filme sau alte nazbatii.

A venit Zilisteanu, profesor in economie, si a spus ca in urma legii isi pot pierde locul de munca zeci de mii de muncitori in constructii. V-a durut in cur. A bagat borfasul ala cateva mesaje ca Zilisteanu manipuleaza si voi ati si inceput sa il spurcati pe la toate colturile. Ba mai mult, ati avut tupeul sa veniti sa prezentati beneficiile care vor rezulta din faptul ca isi pierd unii serviciul. Guran, Blanculescu, Paun, Lidia Moise si cati altii, toti, facuti ca la usa cortului pentru ca v-au spus ca legea e proasta. Voi, zero barat la finante, astia cu peretii plini de diplome in domeniu, ei cu argumente pertinente, voi cu speculatii urechiste de pe Facebook si bloguri. 

Au venit toti sa va spuna ca nu e bine sa se creasca avansurile. V-a durut iar in cur ! Ati inceput impreuna cu liderii de grup sa luati la spurcare pe toata lumea care a spus asta dar si pe aia care vor credite, asa cum ati avut tupeul sa faceti si astazi. Ca mostra de mizerie va dau doua mesaje postate de postacii vostrii de pe Bursa si Reporter Virtual:

"Cine te-a pus sa lepezi plozi pana nu aveai casa? Acuma te planci ca nu ai casa si ca nu o sa poti sa iti ei din cauza noastra"

"Da daca te prind eu si iti rup toate osisoarele nu ai sa mai platesti chirie si sa vorbesti prostii ca o sa fi in spital"

Si atunci, cum dracului sa nu vi-i puneti in cap pe astia care vor credite? Cum cand i-ati spurcat de vreo 2 luni incoace ca la usa cortului? Vreti sa va dau mai multe, ca mai am? Vreti amenintari cu moartea, cu bataia, cu violul la femei, cu violul la barbati, cu dat foc, cu bagat in spital, cu facut de ras public? Cu ce vreti voi, ziceti ca vi le pun pe toate, le am pe categorii. Cum sa nu semneze si sa fie lumea impotriva voastra la capatul catorva luni de porcaieli si golanii? Logic acum, fara incrancenare. 

Inteleg acum ca 60% din grup i-a sarit la gat lui Zamfir pe motiv ca s-ar fi inteles cu bancile. Marturisesc ca atunci cam citit asta m-am tavalit pe jos de ras. Zamfir nu s-a inteles cu nimeni. SI asta dintr-un motiv foarte simplu, nu il duce mintea. Asta e un mic combinagiu local de genul lui Ghiveciu de la Buzau sau al lui Sova. Un mic tupeist local care a crezut ca da lovitura vietii dar pe care l-au facut astia din politica mare si KO si de ras. De asta chiar, sincer, imi e si un pic mila. Il injurati deci degeaba, nu v-a tradat. Din alte motive trebuie el injurat, dar la faza asta va zic sigur ca NU! 

Asa ca baieti, degeaba va lamentati. Faptul ca voi ati mers pe mana unor oameni prost inspirati unii, prost informati altii, prost intentionati, cu interese proaste, cu gura proasta, cu minte proasta, a dus la o lege extrem de proasta. Si prostia asta e la un pas sa ii coste mult pe altii care nu au nicio vina. In esenta, singurii vinovati de situatia voastra nu sunt nici bancherii, nici dezvoltatorii, nici cei care v-au zis ca legea e proasta si nici macar sambatarul. Voi sunteti de vina pentru ca ati avut ochelari de cal si pentru ca v-ati pus increderea in oamenii in care nu trebuia.