Dreptate pentru Jack, labradorul împușcat de un orădean

Musafir

/ #871

2016-02-07 13:40

semnez aceasta petitie , pentru ca, DA trebuie luate niste masuri pentru protectia TUTUROR animalelor (fie comunitare, cu stapan, sau in crescatorii, etc).Dar , va rog sa va ganditi si sa judecati voi , daca legile deja in vigoare,ne ajuta in implinirea acestui scop, sau nu. Pedeapsa pentru omorul lui Jack este de 3 ani de penitenta, credeti ca prin aplicarea acestei "pedepse maxime" faptasul va intelege gravitatea atrocitatii comise?! eu zic , ca nu , din potriva atunci cand va sfarsi pedeapsa va continua sa urasca neamul lui jack si va comite in continuare acet gest , sau va intreprinde altele cu mult mai grave. Inainte de a infiinta o petitie pentru aplicarea pedepsei prevazute de lege , parerea mea, este ca ar trebui sa infiintam una pentru schimbarea legislatiei si a pedepselor pentru acest gen de atrocitate. legislatia ar trebui sa ne sustina in protejarea acestor suflete nevinovate iar pedesele nu ar trebui sa contribuie la inrairea faptasilor sau dupa vorba :dinte pentru dinte si ochi pentru ochi" ci ar trebui decise in asa fel incat faptasul sa ajunga sa-si vada greseala ar trebui o evaluare psihologica mai intai ,iar in urma acesteia sa vina pedeapsa intrajutorarea animalelor si a faptasilor. EX: pentru omorarea lui jack , eu l-as condamna pe ucigas, la munca zilnica in folosul semenilor lui Jack, pentru tot restul vietii sale , cu masurile de precautie necesare pentru a-l impiedica sa comite alte atrocitati in timpul executarii pedepsei. Astfel eu cred ca il vom ajuta sa inteleaga Ce a facut si cine stie poate sa ii luam acea ura din suflet.