OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Cretu Valentin - fost angajat al bancii

/ #172

2016-02-03 20:33

Afirmatile de aici fac tot deliciul. mai ca imi vine sa semnez petitia aceasta. Considrind faptul ca am dat credite unor oameni pe care i-am cunoscut. a trebuit sa plec din banca si sa imi gasesc alt job. Si acum regret ca am facut parte dintr-o clica fara scrupule, dar nu pot sa nu ma amuz la maxim de aceste ineptii. Urmaresc cu interes ce se intampla si nu cred ca va imaginati cati bani au bancile la dezvoltatorii imobiliari. Este normal ca acestia sa manipuleze acuum impreuna pentru ca altfel risca falimentul si unii si altii. Ar avea nevoie de acelasi "echilibru" cum il numesc ei, dar acest echilibru se refera de fapt tot la ei. Echilibriu dintre banci si dezvoltatori care poate fi tinut doar daca preturile imobiliare raman la fel si asta se poate daca aceasta lege ramane in intuneric. Dar acum intreb si eu, de ce nu ar putea acesta lege sa existe, atata timp cat exista chiar in SUA si alte tari UE? Pai aici preturile locuintelor sunt egale cu cele din Germania. Dar care e venitul in Germania sau alte tari UE? Si care e dobanda la bancile din alte tari UE?