OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Musafir

/ #171 Re: Re: Au aparut postacii

2016-02-03 20:27

#138: Toni Ludovic - Re: Au aparut postacii 

Sa inteleg   ca postarile va lovesc iarasi unde va doare...adica: prin raspunsurile la postarile celor pro dare in plata, nu faceti decat sa confirmati ce am scris deja acolo...nu sunteti decat postacii platiti de  bancheri  (buna meserie v-ati ales, sa faceti bani pe drama unor oameni).
Pt faptul ca mai e putin si trebuie sa platiti pentru toate marsaviile pe care le-ati facut unor oameni de buna credinta, care v-au crezut minciunile, sunteti in stare sa recurgeti la orice , chiar  realizarea  profitului cu orice pret  pe viata sau moartea unor oameni. 

Diferenta intre noi si cei care vor sa primeasca un credit  (desi ce nu se intelege aici, e ca problema nu se pune asa cum o prezinta  bancile, si anume ca darea in plata nu-i afecteaza pe cei care vor credite, in schimb afecteaza bunul mers al inselatoriilor bancare), este ca daca nu va fi legea darii in plata, zeci de mii de oameni vor fii sclavii pe viata la niste bancheri lispiti de orice scrupule,  dar daca se va da legea darii in plata de aceasta lege vor beneficia inclusiv cei care vor lua credite de aici inainte,in schimb  josnicia bancherilor incearca sa-i faca sa creada ca suntem in tabere diferite. Asta trebuie sa inteleaga un tanar care vrea un credit, si nu un postac care se vinde pe doi galbeni.  Dar istoria se repeta.  A picat Ceausescu , bancile nu cred ca au scutire cu toate actiunile lor de doi bani.

O sa le vina randul la toate , Volksbank a fost doar inceputul.

Si inca o veste pt sefii vostrii iubiti:  s-a sesizat  Comisia Europeana in legatura cu creditele "netoxice" pe care lea-ti dat. Deci nu o sa va fie cald de aici inainte chiar daca vise pare ca puteti cumpara orice....si pe oricine..

Daca sunteti asa de nevinovati, am o intrebare: aveti curajul sa priviti in ochi pe urmasii celor care si-au pus capat zilelor din cauza abuzurilor voastre? Vorbim aici de 30 de oameni care puteau traii daca legea exista...

Bancile au avut ocazia timp de 8 ani sa puna contractele pe pozitie de egalitate, daca bancile care au dat aceste credite ar fi fost in Germania , Austria sau alta tara civilizata ar fi disparut. 

Totusi am o veste proasta pt voi cei care sunteti obisnuiti sa faceti afaceri rentabile doar pt voi: oamenii s-au desteptat si nu mai sunt dispusi sa  accepte inselatoriile voastre. Se pare ca fara inselatorii ascunse in contracte nu sunteti instare sa faceti afaceri si profit. Dar va veni si vremea cand vor face afaceri doar cei care au un minim de respect fata de client. Toate la timpul lor. 

Ce poate fi mai important pt un om  decat viata, dar bancherii au dovedit: banii....asta trebuie sa inteleaga cei care se vor duce sa semneze un contract cu banca, ca semneaza cu niste hiene nu cu niste parteneri...