OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Toni Ludovic

/ #163 Re: Re: Re: Au aparut postacii

2016-02-03 19:57

#154: Kolo - Re: Re: Au aparut postacii 

:))) Esti modest prietene. Fata de tine C. Dan are o adevarata obsesie, mai ales de cand a fost poreclit "sambataru" ca urmare a mesajelor tale :)) Nu rateaza nicio ocazie sa te injure si sa te ponegreasca, dar sunt sigur ca stii asta. Fata de mine e obsedat Ion Robu, daca iti suna cunoscut numele, asta m-a amenintat cu orice de la tribunal pana la moarte. Chiar pe bune, nu exagerez. Normal ca postarile de genul asta nu au fost sterse de pe Bursa, normal ca postarea in care o fata era amenintata cu violul de unul dintre oamenii GCCC nu a fost stearsa, ba dimpotriva, de pe comentarii a disparut fata respectiva ceea ce imi spune ca au banat-o pe ea, desi nu folosise un limbaj licentios. Si pe mine ma surprinde atitudinea domnului Goldstein(MAKE) care manifesta o grija exacerbata fata de cei din GCCC, nu cumva sa ii atinga careva cu vreo vorba. IN schimb postacii agitatori din grup folosesc uneori expresii de Ferentari, ameninta, jignesc si nu se sesizeaza nimeni. Ba chiar odata cand am reclamat acest fapt domnul Goldstein(MAKE) mi-a atras atentia ca atac impartialitatea publicatiei. Asa o fi, mai stii? Poate are dreptate omul si nu mi-am dat eu seama :)))