România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #14938

2016-01-15 14:22

Cred ca ce se creaza in norvegia cu ocazia acestui incident dramatic este tot un fel de regim dictatorial, unde statul detine "dreptul suprem" de a decide viitorul nostru. Libertatea religioasa si libertatea la opinie este censurata deoarece intra prea deseori in contradictie cu noile norme de "protectie". Pentru mine Norvegia nu reprezinta o tara civilizata. Civilizatia nu tine resurse si frumuseti naturale ci de libertatea si promovarea valorilor morale care stau la baza orcarei civilizatii sanatoase. Mari genii din literatura si stiiinta au crescut si cu o educatie unde pedeapsa fizica se aplica cu regularitate si nu au fost nici orfani nici neica nimeni. M. Eminescu , Ion Creanga si altii. Norvegienii astia parliti si ma refer la clasa politica vor sa-l scoata pe Dumnezeu din sufletele oamenilor, punandu-se stapani peste copii nostri si mai tarziu si peste noi. Indemnul meu este IUBITI ADEVARUL SI VETI FI LIBERI. Norvegia inabuse ADEVARUL in nelegiuire. Cred ca multe nenorociri sa intampla cu copii rapiti de Barnavernet. Vom protesta tot timpul cat vom trai. Doamne ai mila de toti copii rapiti si binecuvinteaza pe toti care sufera.