România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #14933

2016-01-15 14:05

Pentru solidaritate si incurajarea Fam. Bodnariu,si mai ales pt. a demonstra ca noi ROMANII suntem mai europeni si mai ales {daca se poate}mai crestini decat marii crestini ai vestului ,pt. care ,noi am fost de multe ori un scut si am platit cu sange pt.prosperitatea si bunastarea vestului :crestin:.Rusinos si revoltator,mai ales in acest anceput de secol sa vezi astfel de cazuri care nu au nimic cu crestinismul, cu bunul simt, cu grija fata de copii si de familie,dar nici cu respectarea normelor mini male din CHARTA DR. OMULUI.Aceste atrocitati au fost posibile datorita unor grave lacune ale sist.legislativ al Norvegiei sau poate relei credinte Este inca o dovada a barbariilor care se produc dar mai ales sau produs de a lungul timpului, a istoriei in general in marile civilizatii pentru fapte pt. care n-au dat niciodata socoteala in fata nimanui si cu atat mai mult nici macar in fata propriilor concetateni Ce se intampla acum in Norvegia este o rusine pt stramosii lor vikingi opata greu de sters din prezentul lor dar si din trecutul acestora avind in vedere ca au mai existat astfel de atrocitati.Dupa ce am vazut cazul FRIDEI de la ABBA filmul televiziunii nationale Australiene despre copii pe contract ai Elvetiei ma intreb daca cineva va avea curajul sa spuna si despre ;grija cu care au fost tratati soldatii igermani care s-au intors de pe front cu diverse infirmitati fizice si psihice" ? Deocamdata cam atat. DUMNEZEU SA LE AJUTE SI SA NE AJUTE.