Impreuna salvam Liceul Tehnologic „Spiru Haret” de la desfiintare

Musafir

/ #43 Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret!

2016-01-14 16:47

Sunt elevă a acestui liceu în an terminal și nu am avut niciodată un glas sonor, datorită faptului că nu am vrut să mă remarc în mod negativ. Astăzi, însă, nu mai pot să tac! Văd zi de zi abuzuri și nedreptăți făcute oamenilor slabi, dar colectivul Liceului Tehnologic Spiru Haret, prin elevi și profesori reuniți pentru un singur scop, este unul puternic și decis să își ceară drepturile. Rezultatele absolvenților sunt mult peste medie, iar rezultatele la concursuri sunt deosebite. Activitățile desfășurate în cadrul liceului au la bază învățături care ne vor folosi întreaga viață și nimic din ceea ce se face nu este superficial. Renunțarea la o clasă, adică pierderea unui procent de 50% din elevii claselor de a IX-a ar fi nedreaptă, având în vedere faptul că există licee în care promovabilitatea este mult sub medie, dar care totuși au un număr imens de clase. La noi, sunt elevi care sunt înscriși de la grădiniță, apoi în școala primară, generală, urmează liceul , termină clasa a XII-a  și promit să își trimită copiii tot aici. Acest lucru se datorează profesorilor foarte bine pregătiți, pentru care eu, personal, am un respect deosebit. Am încredere că vom reuși să păstrăm tradiția liceului și că se vor păstra cele două clase pentru că, după cum spunea o doamnă profesoară, acest liceu s-a bazat mereu pe calitate, ci nu pe cantitate. Chiar dacă sunt ultimele mele luni petrecute în acest loc atât de drag, sprijin din toată inima această petiție! Împreună salvăm Liceul Tehnologic Spiru Haret!!!