Impreuna salvam Liceul Tehnologic „Spiru Haret” de la desfiintare

Musafir

/ #36 Pro Spiru!

2016-01-14 11:30

Pro Liceul Tehnologic Spiru Haret,

Fac parte din prima generatie dupa ce a fost redeschis liceul. Sunt foarte mandru sa vad ca, in pofida pasilor de inceput, activitatile cu elevii, profesorii si tot personalul acestei institutii s-au implicat si au creat un mediu propice dezvoltarii tinerilor.

Ce pot spune eu cat am fost licean:

- am fost implicat in activitati locale, regionale si nationale 

- impreuna cu profesorii ne-am implicat in activitati sociale si de voluntariat

- am obtinut burse acordate de catre liceu, dar si parteneri externi ai liceului

- am obtinut premii la nivel local, regional si national inca din primii ani de functionare  a institutiei.

Admir profesorii de acolo, observ ca an de an rezultatele sunt din ce in ce mai bune, dar, nu pot intelege aversiunea fata de aceasta institutie mica ce isi desfasoara activitatea cat se poate de bine. 

Aveti toata sustinerea mea in a elimina prostiile si doctrina impusa de partide. Profesorii de la Spiru Haret trebuie lasati sa isi faca treaba, iar elevii sa-i admire ca se lupta pentru ei si pentru continuarea activitatii

... oare are rost sa mai zic ca e un liceul centenar si ar trebui resprect din acest punct de vedere?

Sper ca politrucii ce vor desfiintarea sa isi taie singuri craca de sub picioare!