România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #6478

2016-01-11 22:40

Pentru traumele suferite de copii ,cine plateste ???
Si in alta ordine de ideei ,multi sunt foarte ,dar foarte ipocriti ,ce noi cand eream mici nu luam bataie sau nu am dat ,acum nimeni nu stie nimic ,ai sa fim seriosi si am ajuns oameni cum zic ai batrani ,ne bateau ca faceam cate ,cate dracii dar asta nu inseamna ca parintii nostri nu ne iubeau ,s-ar fi dat viata pentru noi ,pai cata bataie se da inainte vreme ,scriu si mari nostri carturari Creanga ex.in cazul asta mai mult de 3/4 din Romania ar fi fost data in plasament :)))))Educatia a fost facuta si cu asta ,va reamintiti urechetul la scoala ,bataia la palma si poate ca nu a fost chiar rau ,nu vorbesc de schinjuirea copiilor sa nu fiu inteleasa gresit ,Acum in scolile din occident copii au acelasi comportament ca animalele de la zoo ,se urla se striga indisciplina totala ,dar totala zic, am vazut cu ochi mei si m-am crucit ,poate si la noi nu va mai trece ff.mult si va fi indentic .Trauma copilului rupt de familie buna rea ,este imensa ,aici este problema nu ca ia dat parintele cateva .......in loc sa dai ajutor familiilor in crestera si educarea acestor copii ,ii CONFISTI ...Cred ca straini de la atatea E-uri si altele consumate ,s-au scrantit la cap PUNCT