România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #6364

2016-01-11 22:23

Am semnat aceasta petitie pentru a imi arata solidaritatea fata da familile romanesti ce sufera din cauza prostiei,nedreptatii si a lipsei de umanitate.Exista una si un milion de lucruri ce ma revolta in acest caz,insa sunt sigur ca asa e toata lumea ce a semnat aceasta petitie.
IN PRIMUL RAND,CRUZIMEA DE A LUA UN COPIL CE ISI IUBESTE FAMILIA DE LANGA ACESTIA CE IMPART ACELASI SENTIMENT NU ARE LIMITE.SI CE DACA SUNT LOVITI,SAU BATUTI CU CUREAUA??? ASTA PENTRU UN COPIL ESTE DIFERENTA INTRE CALEA BUNA SI CEA REA! CAND AM FOST MIC AM FOST BATUT CU SCOPUL DE A MA INDREPTA,DE A REVENI PE CALEA CEA BUNA! ACUM, LA ASTIA PUTINI ANI AI MEI(14) POT SA MULTUMESC MAMEI SI TATALUI MEU PENTRU BATAIE.ACUM COPII INTELEG ROSTUL ACELEI BATAI.CE OM NORMAL INTREABA(IN MOD INDIRECT)UN COPIL DACA II PLACE BATAIA SI APOI II ACUZA PE PARINTI CA SUNT CRUZI CA ISI BAT COPII.E CLAR CA SUNT NISTE INTERESE LA MIJLOC,CE SA ZICI.
Un exemplu ar fi varul meu de gradul 3 ,sau ceva de genu, ce avea detoate,toate jocurile,o casa mare ,parintii nu il bateau,isi permitea sa i zica la mamasa in diferite feluri .La momentul acela eram gelos pe el,insa acum,cand vad toate prostiile ce lea facut si eu nu,ma bucur ca nu am facut ca el,avand o constiinta in momentele acelea ,deprinsa de la parinti,de la dulcea curea :),motiv pentru care acum pot spune "multumesc" si in acelasi timp un motiv pentru ca lumea sa si revina.Daca nu i indoctrineaza parintii pe copi cu o constiinta,o face statul cu libertatea lor la fum,bautura,depresie etc.Nu lasati parinti sa-si faca copii crestini,sa nu se imbolnaveasca cazand in patima drogurilor,da mai bine le oferiti voi pe tava,cei deschisi la la minte.pfff cretini .Asta face referire si la alte decizi referitoare si la alte petiti.Votati pentru popor si pentru omenia lui!