România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #5237

2016-01-11 21:17

Am semnat această petiție pt că sunt revoltat de ceea ce am văzut la Sinteza Zilei în ultimele zile.Am urmărit cu mare interes emisiunea D-lui Mihai Gâdea și nu îmi vine să cred ce se întâmplă cu această familie.E "Noaptea Minții"!Nu pot să cred că într-un stat ca Norvegia se poate întâmpla așa ceva.Am înțeles că mai sunt și alte familii în această situație.Nu știu dacă toate aceste familii sunt din afara Norvegiei pt că dacă e așa atunci ceva nu e în regulă.Pe mine mă pune pe gânduri și mă face să mă întreb dacă nu cumva statul Norvegian ia acești copii din familii de străini stabilite acolo în urma acuzării părinților că maltratează copii,că îi abuzează, că nu le oferă toată dragostea și tot ce au nevoie pt a trăi normal pt ca mai apoi să-i ducă în orfelinate pt a fi dați unor familii norvegiene care nu pot avea copii și care nu au de unde să înfieze. E o simplă teorie în urma a ceea ce am văzut.Eu nu am copii dar înțeleg drama acestor familii și sunt alături de ei.Sper ca familia Bodnariu să se reîntregească cât mai repede.

Vă mulțumesc Antena 3 pt tot ceea ce faceți!