România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #4481

2016-01-11 20:56

Am 65 de ani, nu am copii, dar din dragoste pentru copii care vine de undeva ...din interiorul fiintei mele m-am ocupat , la un moment dat de 4(patru) nepoti, mai exact am fost omul potrivit la timpul potrivit in viata lor si i-am ajutat sa mearga pe calea lor...metaforic vorbind le-am aratat usa care sa deschida si a fost BINE pentru ei. Timp de patru ani am supravegheat si nu numai ca ei sa-si termine scoala (trei dintre ei la Liceul de Arta OCTAV BANCILA IASI..in intervalul de timp 1989 - 1994 ). Semnez aceasta petitie pentru ca ma sperie ignoranta care se manifesta pe planeta pentru viata copiilor..chiar si a celor care tremina niste studii ..chiar si studii superioare .. de parca nu ei reprezinta viitorul (un exemplu trait de mine in ianuarie 2012 veneam cu trenul de la Vaslui de la casa parinteasca si in compartiment erau trei tineri studenti , toti in ultimul an ..i-am intrebat ce perspective au si am discutat mult pe aceasta tema- raspunsul a fost - nici o perspectiva -vom vedea cum ne orientam -..