România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

/ #1937

2016-01-11 20:09

Semnez aceasta petitie pentru a nu ajunge in situatia de a forma un grup organizat care sa actioneze pe teritoriul Norvegiei cu scopul de a identifica locatiile in care sunt tinuti copiii si a-i "rapi" inapoi in vederea reintregirii familiilor de la care au fost luati. Ba sa spun sincer as chiar rapi si niste angajati ai serviciilor sociale din Norvegia pentru a vedea dpdv psihologic si social daca le face placere. In ceea ce priveste finantarea unei asemenea actiuni, no problem, I've got the money. Nu de alta dar cred din tot sufletul ca nu caile "democratice" sunt raspunsul la rapirea de copii ci actiunile proprii, violente daca este cazul, prin care sa ne aparam urmasii. Eu personal garantez ca daca autoritatile din tara in care traiesc sau de oriunde, persoane fizice, institutii, oficialitati, Papa de la Roma, in fine, oricine ar indrazni sa se apropie de familia mea cu scopul de a rapi membri din ea pentru ca asa zice nu stiu ce policy and procedures, legislation, regulation, whatever, va fi omorat (nu altceva), zic omorat de mana mea.
Astept sa vad deznodamantul situatiei iar daca lucrurile raman neschimbate atunci promit solemn, fara sa imi ascund identitatea, ca voi forma acest grup, pe banii mei, iar grupul va actiona eficient, militaresc si cu indeplinirea misiunilor in proportie de suta la suta.