Interzicerea HVIM si a UDMR in Romania!

Musafir

/ #185

2015-12-07 21:36

Pentru ca sunt Românca si România este tara in care MINORITATILE sunt cele care trebuie sa se adapteze, nu majoritatile...nu trebuia de la bun inceput sa se permita tot ce au fost lasati sa faca...am venit in concediu si la MINE in tara mi se vorbeste DOAR in ungureste??!!...ma duc in ditamai magazinul, complex comercial in toata regula si reusesc sa ma inteleg cu vanzatoarea in engleza !!???!!
Daca nu le convin conditiile n-au decat sa plece...daca nu semnati petitia asta o sa va treziti cat de curand la fel de rau ca in Franta unde a fost scoasa carnea de porc din cantine in scoli pentru ca "afectam" musulmanii...România inseamna Români, si daca "ceilalti" vor sa traiasca la noi, sa se supuna regulilor!!! Eu am venit in Franta si vorbesc in franceza in public, niciodata in româna...si traiesc dupa regulile si legile franceze, nu dupa cele românesti, traditiile si limba sunt la mine acasa nu in public...
Semnati petitia si faceti o data ORDINE sa ne putem redobandi identitatea...suntem la noi ACASA!!!