Interzicerea HVIM si a UDMR in Romania!

Luptatorul

/ #101 Tipic...

2015-12-07 13:13

Cum am ajutat Ungaria si dupa ne dadea flit

-la Trianon original,se hotara initial dezmembrarea totala si permanenta a Ungariei (No Hungary) de catre marile puteri.In schimb,Romania,Franta si Italia s-au opus dezmembrarii deoarece se considera a fiind ''inumana si lipsita de orice Dumnezeu ca sa dezmembrezi un teritoriu cu majoritari.

-1919.In Ungaria avea loc Rebeliunea Bolsevica a lui Bela Kun,finantata direct de catre Internationala Comunista si de nou-fondata URSS.Desi in viziunea maghiarilor am fost vazuti ca ''invadatori''(desi Romania nu a rapit/furat/distrus/ucis nimic) ei spun ca ei s-au salvat de Bela Kun pe cand interventia minora a Ungariei (45.000 de soldati) nu avea nicio sansa in fata unei armate de 2 milioane de mercenari bolsevici.Ungaria nici pana acum nu ne-a platit datoria pentru ca i-am ajutat in acest conflict intern si ii scapasem de Comunism.

1940-1944-Ei reiau Transilvania prin ''Arbitrajul de la Viena'',tratat niciodata nerecunoscut,considerat mai degraba ca Dictat deoarece s-a impus cu forta dezmembrarea unor teritorii de drept ale Romaniei drept-multumire pt ajutorul acordat Maghiarilor in 1919.Aproape 1,2 milioane de romani din Ardeal au fost victimele opresiunilor si atacurilor de represalii ale honvezilor hortyisti respectiv,comise de doua grupuri principale de ''soldati'',A Rongyos Garda (Garda Zrentarosilor) si de A Turani Vadaszok (Vanatorii Turanici).Plus de asta,nimeni nu a fost tras la raspundere pentru crimele comise pe pamantul Ardealului si inca se asteapta o datorie de trei milioade de dolari (in anii 40 astia erau bani de-a dreptul),azi se estimeaza in jur de 82 de milioane intotal pe care Ungaria ni le datoreaza!

Iar acum acelesi personaje fara pic de coloana vertebrala s-au intors sa faca ce vor in casa altuia! Ajung in institutul Elie Wiesel si ne spun sa ne interzicem mintile luminate ale lui Radu Gyr,Mircea Eliade,Petre Tutea si Emil Cioran in schimb,legalizand criminali de razboi maghiari!

Eu chiar si fara Parlament sau organele abilitate consider UDMR-ul o formatiune ilegala,sustinuta artificial de extremisti maghiari si cer imediat eradicarea oficiala acestui sistem maghair infect!

SEMNATI PETITIA SA SCAPAM DE BOZGORII PROFITORI DIN TARA

(Nu generalizez in acest mesaj si mesajul este intentionat scris carte extremuisti si curvele ce ne vor pamantul )

abcdef abcdef abcdef