Raed Arafat – ministru al Sănătăţii până în 2016!

Musafir

/ #1489

2015-12-02 12:00

Am semnat aceasta persoana intr.un minut de la vizualizarea petitiei...!! Pt ca eu cred in onestitatea acestui OM Arafat..!!! Si sint convinsa ca este victima unor inscenari in forma continuata...si a al manipularii si denaturarii adevarurilor in toate incidentele intimplate in timp..Totul...intotdeauna se incearca a se devia VINA inspre ARAFAT....este o campanie de ani de zile pt a se sapa la temelia muncii acestui OM...si pt al denigra...!!! Sint o.persoana care urmaresc cu interes toate miscarile la tv...in societate pe viu....adica nu dorm pe.picioare....rationez...oriunde in orice situatie...nu.mi place in general in viata mea sa fiu neinformata si manipulata..chiar si in sitiatiile numite simple de zi cu zi...!! Sta in natura mea acest obicei...!!! Analizind si cintarind situatiile cu atentie iti.pota da o parere f corecta in multe cazuri...Deci eu cind mi.am dat semnatura pt Dnul ARAFAT..ma bazez pe concluziile mele studiate bine in timp..!!!cind girezi pt cineva trebuie sa stii pt care argumente...!!!