SPUNE DA RIDICARII IMUNITATII CLASEI POLITICE!!!

Musafir

/ #473

2015-11-07 15:59

Deoarece o persoana cercetata penal nu merita sa ma reprezinte. Legea trebuie sa fie aplicata tuturor cetatenilor acestei tari iar parlamentarii trebuie sa inteleaga ca sunt acolo datorita noua pentru a ne reprezenta interesele, a respecta legile si nu pentru a-si face averi si a vinde tara. Asadar, trebuie indepartata teoria careia daca dam salarii mai mari undeva acolo nu va mai exista coruptie. GRESIT!!! Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege si ordine. Uitati-va la alte tari unde a fi judecator, parlamentar sau primar inseamna a avea aceleasi drepturi si obligatii ca toti ceilalti locuitori ai tarii respective. Imi cer scuze pentru revolta din voce dar simt ca nu mai pot. Luna de luna primesc fluturasul de salariu si ma uit cati bani dau acestui sistem de sanatate si nu se face nimic, nimic. In aceste momente, datorita circumstantelor, medicii sunt elogiati insa, in general, acestia se comporta la fel ca cei din parlament. Au farmaciile lor pe langa spitale, se uita urat la tine daca nu le convine cati bani ai pus in plic, etc. Imi pare rau ca vorbesc asa cu atat mai mult cu cat am crescut cu un cadru medical in familie... Va multumesc si iertati-mi tonul inflacarat. Cu respect, Liliana Iordache