Il vrem pe Ponta înapoi!

Musafir

/ #57

2015-11-06 11:16

Cum sa nu semnez,cand cel ce de 26 de ani incoace,din tot ce a promis atunci cand l-am votat a si facut,chiar daca nu tot,ca doar cine nu a vrut nu a vazut,cam cate piedici si contre i s-au pus,adica Victor Ponta,este in momentul de fata victima manipularilor mafiei basiste,mafie care l-a influientat si pe Iohannis.Multi dintre noi credem ca de fapt si Iohannis,dupa cum s-a comportat de la alegeri ,din prima zi cand a fost''ales'',face parte din aceeasi gasca,fiind inconjurat numai de penalii PDL-isti.Noi toti cei ce nu mai vrem sa vedem picior de PDL-ist in guvernarea tarii,la butoane,indiferent,ca sunt din parlament,servicii,justitie,noi cei ce l-am votat pe Ponta in 2012,noi cei care nu ne simtim tradati de Ponta,chiar daca si el s-a inconjurat de multi tradatori-vezi Dragnea,Oprea,Zgonea,D.Cconstantin si altii-in care a avut incredere desi nu meritau,dar poate ca pur si simplu a fost fortat sa accepte asemenea oameni in jurul lui,il vrem pe PONTA,inapoi.Nu pot decide in locul a 5 milioane si ceva de votanti ai lui Ponta,doar 2o-3o mii de persoane ce au iesit in strada.Nu putem iesi toti,doar vedem ca marea majoritate a celor prezenti seara de seara sunt manipulati.Sunt si oameni de buna credinta si multi,multi din cei prezenti la manifestatii,dar eu vad si multi agitatori,probabil platiti de mafia portocalie,care stie cel mai bine sa faca asta,sa deturneze orice,in favoarea lor.