Transformarea "Cateralei Neamului" in "Spitalul Neamului"

Musafir

/ #473

2015-11-05 10:07

Pentru ca este de ajuns. Popii ortodoxi nu se mai satura, daca vor lux sa plateasca impozite taxe TVA toto ca aia din Grecia. Aia au la fel da cotizeaza la statul grec si nu le mai zice nimeni nimic sau sa ne lase sa nu mai vina pe la usi sa nu mai imi strice linistea cu hahaila lor sa nu mai sune iarna ca vor sa dea cu dracia aia a lor - nu sunt toti la fel doar 99%-. Lucram intr-un call center ca de am greist si am facut si eu scoala ce sa fac si aveam un supervisor un popa , ma rog unu pe cale sa devina popa. O atitudine de cacat un nesimtit si cand venea de la vreo slujba isi facea calc cati bani a luat si cat a mancat. Pai asta e popa. De aici se vede ca sunt si nesimtiti ca maca aia catolici mai au bun simt asa de fatada. Pai unde sunt spitalel construite de biserica sau scolile. Ca inteleg nu platesti taxe dar fa ceva pt soietate . Am uitat au facut si-au luat limuzine. Numai trebuie biserici iara popii sa plateasca taxe. De vina cine este japitelel care se perinda la TV de 25 de ani ca le fac campanie astia sunt de vina .Ma uit si ii vad cu tupeu pe toti nu mai au ce cauta eventual decat la munca silnica nu la hotel in puscarie.