Semneaza petitia,DEMISIA Patriarhului Daniel!!!

Musafir

/ #1218

2015-11-04 23:24

In strainatate am botezat o fetita si am donat bisericii cat am putut.Nu mi s-a cerut nicio taxa,onorariu sau spaga.Obisnuita ca in Romania,am intrebat preotul cat trebuie sa platesc.Rusinat,mi-a spus ca nu costa nimic si daca doresc pot sa fac o donatie cat pot bisericii.Dupa o saptamana am primit chitanta acasa inregistrata si semnata de preotul care ne-a oficiat botezul.De ce as accepta ca in Romania sa ne jupoaie pieile de pe noi?Cand in alte tari lucrurile stau altfel.....si nu mai zic ca la inmormantarea bunicii mele au fost nenumarate probleme de servicii.Semnez aceasta petitie pentru a schimba gadirea romanului si de a se trezi la realitate.Dumnezeu este pretutindeni si in inimile noastre.Nu avem nevoie de biserici si popi grasi pentru a ne gasi spiritualitatea,pentru al intalni pe Dumnezeu.Unii preoti nici macar nu stiu sa transmita un mesaj corect ca lumea sa inteleaga ce inseamna Dumnezeu.De manipularea poporului orbit si surd ...nu mai vorbim.Nu avem nevoie de intermediari intre noi si Dumnezeu.