Cerere Online, catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Musafir

/ #31

2015-11-01 10:40

Nu cunosc amanunte referitoare la situatia actuala din scoala,, fiind parintele unui copil ce a terminat gimnaziu la Scoala "Sf. Imparati" din Galati, acum 2 ani. Accentuez, nu cunosc amanunte la situatia creata dar, ....de aici si pana la a denigra la modul cel mai josnic cu putinta un om ca d-na TOADER, mi se pare revoltator. Am cunoscut-o si de aceea imi pemit sa vorbesc acum. As putea sa scriu aici toate la superlativ despre dansa iar carcotasii ma vor improsca cu noroi, dar nu-mi pasa. Nu pot privi cu detasare cate mizerii sunt scrise referitoare la persoana dansei. Am vazut commenturi care aduc in discutie , lungile sedinte cu parintii...dar eu abia le asteptam ! Eram ca intr-o familie ! Au fost 4 ani minunati alaturi de dansa, si copii nostri inca o mai viziteaza iar dansa se lauda cu ei. Toti au ajuns la licee foarte bune ! Au facut tot felul de activitati : tabere, excursii, iesiri in aer liber si toate s-au facut cu acordul nostru, al parintilor. Nimeni nu ne-a bagat mana in buzunar, nimeni nu ne-a fortat sa facem ce nu ne doream !!! Atata suflet in doamna Toader !!! Cine o denigreaza, n-a cunoscut-o ! Copilul meu , astazi , este sanatos datorita dansei !!! Asta pentru ca a preocupat-o si latura umana si sanatatea copiilor pe ii educa ! Va multumesc d-na Toader pentru tot ce-ati facut pentru copiii nostril, iar Dumnezeu va avea grija ! EL atipeste doar din cand in cand dar ...vede si nu uita !