Demisia, Oprea! Încetați abuzul de coloane oficiale!

Musafir

/ #1724

2015-10-26 19:57

...si mai zicem de Ceausescu cum mergea in coloana oficiala CU GIROFARUL sa-i deschida calea...dar astia ce fac?Abuz de putere ...se cred ''zei'' pe pamant...daca s-ar grabi tot asa de a face drumuri Europene si sa nu mai vedem la stiri atatea cazuri de accidente mortale...mai lasati girofarurile alea ...ca nu arde tara...mai ales in interes personal!Metehne vechi cu politicieni cu nasul pe sus...care nu dispar din peisajul Romanesc..pacat pentru politistul mort...odihna vesnica!...am vrut democratie,atunci respectati democratia si nu bunul plac al unora ca Oprea....sa se foloseasca de ''putere''...daca vrea sa mearga la meci s-au la manastiri in Bucovina sa foloseasca masina personala ,trenul etc.Credeti ca va demisiona??...in veci,NU,...NU AU BUNUL SIMT SI RESPECT NICI IN FATA LUI DUMNEZEU,SI NE MAI MIRAM CA NE MERGE PROST IN ROMANIA?O presemnalizare si semnalizare pe timp de noapte se face cu instalatii electrice vizibile de pana la 200 metri cu sageti luminoase de ocolire in siguranta,exact cum am vazut in tari din UE ...normal ca la viteza pe care o avea politistul nu putea sa vada din timp ca acolo era o groapa ....asa s-a produs nenorocirea!