CEREM SA ADUCETI ACASA FETITA DESPARTITA DE "MAMI SI TATI"!!!

Musafir

/ #237

2015-10-14 22:46

Este inuman ce fac cei de la protecția copilului ptr bani si poziții sociale ! Oare in aceasta țara se va îndrepta ceva.justitia face dosare la comanda,in loc sa le confiște averile( si eu mi-asi însuși câteva mil de € stau 2-3 ani la pușcărie dar ramân cu banii ) .mor oameni de cancer ca nu-si permit sa plătească tratamentul care- i ff scump.nu mai sunt compensate medicamentele ptr cancer .eu sunt in aceasta situație ,am metastaze osoase ,iar venitul meu lunar este de 1055 cumulat din 2 pensii (270 pens de hand +785 limitate vârsta după 37 ani vechime ) iar tratamentul m-a costa :808 lei dif la xeloda care este citostatic pastile( am facut si șase cure de citostatice injectabil,xgeva care costa 1200 ,aromatic 360, măgarii lunar 175 ,aromâni 360 ,med vom ptr inima si colesterol 70 ,.singurul med comp 100% este tramadolul plus alte analize care se plătesc ( densitometria 240 .In total 2013 .sotul este salariat si primește net 970 ,iar fetele profesoare .In ce țara trăim?alti fura ,iar cei mulți se chinuie satraiasca asa cum pot.Nu doresc nici o umilința mai mare ca aceasta ,iar ce v-am relatat sa nu faceți public.Imi este scârbă ,sila ,de tot cereasca se-ntâmplat in aceasta țara.Iar eu voi lupta cu aceasta boala care nu m-a va învinge .Cu drag Mara !