Pedepsirea celor 3 care au maltratat un catel cu un topor ruginit

Musafir

/ #2557

2015-10-07 21:25

As vrea sa se faca dreptate tuturor vietuitoarelor! Mi se pare atat de nedrep ca un om cu forta sa-si masoate puterea cu o fiinta in totala inferioritate fizica! Jegurile acestea bat copii, bat femei, bat , chinuie , schingiuiesc si omoara vietuitoate. Jegurile au copilarii nefericite, generatii din genetatii conceputi la bautura...dar nici invatatrii, nici primariile, nici politia, nici popii, tv-urile, nimeni nu face nimic pt evolutie , inca multe generatii vor duce in viitor aceasta ... cum sa-i zic? Eram pe un bulevard si 2 catei erau imperecheati sub un pom la marginea trotuarului. O tanara inaintea mea la vreo 5 m cu cariciorul isi plimba copilasul. Deodata, fata da tina cont de copil, impinge carutul cu ura in cei 2catei imperechiati, cainii schelalaie, copilul inepe sa planga, ea injura... da nu cumva sa credeti ca era tiganca! Era bine imbracata si avea cam 30 ani...dar ce copilarie, ce educatie... tot aceasta o va transmite si ea...iar taranii, BAUTURA este impotanta. Injura si pe cei ce dau un colt de paine la un caine amarat, il fura si-l arunca in curte la padarile lui. Mi--e asa de sila...