Pedepsirea celor 3 care au maltratat un catel cu un topor ruginit

Musafir

/ #1319

2015-10-07 15:57

Futu va in gura de gunoaie, da nu pun eu mana pe voi, sau pe cineva din familiile voastre, mancamiati pula de gunoaie!!!!! Or sa plangeti cum a plans catelu ala , futu va rasa in gura de gunoaie !!!!! Va stiu din insuratei , zdrentelor , sunt de la braila!!!! Atat va soun , si am nume mare , nu i cazu sa spun aici !!!!! Da da ti voi fata cu pumni mei!!!!! Va sparg sa moara copii mei !!! Daca eu nu fac dreptate la catelu ala, sa va vada lumea !!! Si va filmez la fel !!!! Toata lumea care vede filmuletu , si are posibilitate sa faca ceva pt sufletu ala mic, si nu face !!!! Sa va iau morti in pula , ca nu aveti bunatate si curah j sa luati aparare la animalutu ala mic !!!! Care nu le a facut nimic la zdrentee ale !!!! S au luat cu un catel de 4-5 lunii, i au taiat coada !!!!! Aaaaahhhhh morrrrr !!!! De nu va bat pana lesinati!!!!!!!! Romanilor!!!! Ce pula mea face ti ??????? Tre sa va violezecopiii cineva sa aparati un suflet??????? Sari ti cu mic cu mare si spune ti la lume unde sunt jegurile astea !!!!! O spun in fata la toata lunea ca am sa fac dreptate!!!!! Am 12 anii de puscarie , o instanta nu ma va judeca gresot ca ii distrug pe astia !!!!! Vreau sa va aflu sa va chinui urat tare !!!!! Gunoailor !!!! Mare noroc aveti ca nu sunt acasa !!!!!! Va iau copiii si nevestele in phla !!!!!! Si o sa va leg d masina si va trag dupa mine de la braila pana la timisoara !!!!!! Si dau si inapoi !!!!!!! Sari ti baiij oameniiii si nu lasa ti gunoaiele !!!! Face ti pe internet semnaturiii!! Luati direct in pumnii si picioare !!!!! De la mic la mare toata familia chinuita ! Sa simta ce i durerea , zdrentele dracu !!!!