NU maririi indemnizatiilor deputatilor!

Musafir

/ #496

2015-09-27 12:28

Dezaprob total indemnizatiile deputatilor ie nu stiu viata celor ce au intradevar nevoie de ajutoru lor ei au ajuns acolo doar pentru bani .Niciodata nu vor stii cum traiesc batrinii cu pensii de mizerie,
ie vor bani multi pentru ei ,vacante si multe alte beneficii in rest ce fac?.Ma apuca nervii cind ajung la subiectu asta si mai ales ca stiu cum e viata in Romania sa traiesti numai cu salariu cistigat cinstit cum traiesc eu si familia mea abia supravietuim si muncim foarte mult citeodata pina la epuizare si nu se cunoaste nimic.
Ei de unde au asa averi din munca cinstita ?nu voi crede asta niciodata.Spitalele ce nevoie au de bani?De scoli nu mai zic .Alocatiile copilor abia le-au marit acum citeva luni si de cind nu au mai fost marite?Va spun eu de cel putin 10 ani si asta inseamna marire 42 de lei oare ce ii poti lua unui copil cu 84 de lei cind cerintele la scoala sunt asa cum stim cu totii .Dar ce sa va mai plictisesc cind toti stiti viata din Romania crestem copii si ii trimitem afara din tara ca sa isi faca traiul mai usor.