SOLICIT DEMISIA LUI IOHANNIS.CINE ISI IUBESTE TARA,VA SEMNA PETITIA!

Musafir

/ #315

2015-09-02 23:14

Eu nu l-am votat pe D-l Iohanis pentru ca stiam ce le poate capul politicienilor ( fosti PDL -isti) cu care urma sa faca un guvern ,un guvern "al meu" cum spune insusi D-l Iohanis.. Ghinion ,ca a ales sa faca parte din acest tandem PDL- PNL .."Lupul paru-si schimba , dar naravul , ba ", spune un proverb romanesc. Asa si cu PDL-ul ,care s-a ascuns sub sigla PNL. Cum sa mai ai incredere intr-un guvern PDL-PNL {scuze , nu pot sa spun PNL) cand stiu ca vor aparea la guvernare Blaga , Predoiu, Anastase, Videanu ,si ceilalti penali , care au devalizat tara prin retele mafiote timp de 10 ani ? In plus ,daca vin la guvernare acestia ( doamne fereste si ne pazeste!!!) ,vor veni cu legi care sa desfiinteze tot ce a facut bun guvernul Ponta pentru romani si Romania ,atat cat i-a stat in putinta , ca sa repare raul facut de PDL timp de 10 ani .Sa fie lasat guvernul Ponta sa-si termine mandatul !!!!!.Iohanis in cele 9 luni de mandat la presedintie, n-a facut nimic , s-a plimbat fie in interes personal , fie in vizite de lucru ,fie a cerut neincetat demisia lui Ponta impreuna cu Gorghiu , fie a respins Codul fiscal etc... Probabil asteapta sa aiba '"guvernul meu"ca sa se apuce de treaba. Multi dintre romani sunt oameni in varsta, vrem sa prindem vremuri mai bune , tinerii si familiile lor sa aiba o viata decenta . Cand D-l Iohanis va vedea adevarata fata a lucrurilor cu care se confrunta Romania ? Cat mai asteptam pentru o viata decenta ? Timpul zboara si probleme de toate felurile ne napadesc . La treaba , d-le Iohanis ,lasati lupta politica, orgoliile , ca nu ajuta cu nimic Romania si pe romani , mai ales in contextul a ceace se-ntampla in plan mondial. Daca nu puteti colabora in liniste si pace institutional pana la noile alegeri din 2016, mergeti inapoi la primaria Sibiu si lasati-ne ,nu mai este timp de pierdut.