DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

Musafir

/ #244 Iau banii de nevoie si doar cand se insista.

2015-09-02 20:43

Ma pregateam sa scriu de ce am semnat petitia cand am citit ultimele comentarii si m-au descumpanit. Apreciez umorul, dar viata si sanatatea oamenilor, indiferent de profesie, nu-s valori si lucruri cu care se glumeste. Sunt medic rezident de anul III. Si sunt fericit ca inca am un loc de munca. Nu sunt casatorit, nu visez sa ma insor, sa am o familie, desi mi-as dori si eu ca oricare om. Lucrez 10-12 de ore/zi minim si nu exagerez. Ma bucur ca ajung sa prind metroul ca un copil caruia mama ii face mancarea preferata. Platesc 900 de lei chiria in fiecare luna, 150 de lei intretinerea, lumina, si 100, fiindca acolo unde stau, intuneric bezna ori zi ori noapte si tin tot timpul lumina aprinsa. Daca n-ar fi parintii, n-as avea cum trai. Eu nu numar banii din spaga, fiindca rar mi se ofera, rar se intampla sa mi se intinda 50-100 de lei, caci nu iau decizii, nu am drept de internare, eu fac hartogaraie. Imi e foarte jena de situatia mea, sa recunosc ori sa ma uit la om atunci cand se intampla. Stiu ca ma veti condamna ca se intampla sa-i mai si iau cand chiar se insista, dar ma credeti ca mai intai refuz si ca pana-n ultima clipa se da o lupta in mine? Daca chiar se insista, ii iau, insa nu de placere, ii iau de nevoie.