SUNT IMPOTRIVA FINANTARII DIN BANII MEI A INSTITULUI "ELIE WIESE

Musafir

/ #144

2015-08-31 13:09

Eu nu pot ura evreii. Pe mine un roman de nationalitate evreiasca m-a invatat rugaciunea inimii. Mantuitorul era evreu, apostolii cei daintai ereau toti evrei. Deci nu ura ci lipsa lor de respect la adresa sfintilor inchisorilor comuniste ma determina sa doresc oprirea finantarii institutului Wisel. Activitatea lor demonstreaza ca ne urasc pe noi ca crestini si ne ponegresc istoria.Mai mult, avem dreptul la libertatea de exprimare si ne-am castigat-o la revolutie cu pret de sange! Memoria istoriei lor nu merita necinstirea memoriei noastre nationale. Noi suntem un popor iubitor și tolerant cu străinii și toți au trăit bine cu noi si cred ca respectul trebuie sa fie reciproc. Nu consider ca trebuie sa finanțez din banii mei răutatea și dușmănia lor! Ei ii iubesc din toată inima ca pe oameni și cetățeni ai planetei pe care trăiesc, cer exact același lucru din partea lor! Știu ca vor sa mențină demnitatea lor, dar noi aveam același drepturi la istorie și demnitate ca și ei! Rușine pentru legea jignitoare de condamnare a celor din închisorile comuniste! Poate ar trebui sa afle ca printre ei au fost și evrei...atunci ar trebui sa le fie foarte rușine de ticăloșia lor! Sa mai spun ca multi legionari pe care ii condamna ei (apropo legionarii nu au fost condamnați niciodată de lege și nici nu avea cum! nu poți condamna pe nimeni aparținând unui grup de persoane pentru ceea ce gândește, iar comuniștii cat de prosti erau, totuși erau mai deștepți decât cei din institutul Wisel!) au salvat de la moarte evrei!