DEMNITATE SI ONOARE, FARA PLICURI IN SPITALE!

PRO DEMNTATE

/ #104 Re: Re: Juramantul lui Hipocrate nu e pentru imbecili

2015-08-21 10:18

#100: - Re: Juramantul lui Hipocrate nu e pentru imbecili 

Dar oare medicul nu se poate multumi dupa ce si-a indeplinit sarcina de serviciu pprevazuta in fisa postului si cu o strangere de mana,sau un buchet de flori, o felicitare de multumire, un cos cu delicatese,etc?Ca TOT multumire este si daca il treci pe acatist sa te rogi pentru el, de ce trebuie sa ii multumesti dupa, sau inainte cu bani ca tot ca la.... se numeste ca este , ca tot bani dai,O gluma resepctivele lucreaza si pe bonuri de masa, ne primesc medicii si pe bonuri de masa, ca tot este infecta mancarea de spital...inca este infecta si mai mutl decat atat in unele spitale nu mai este categoristita nici pe specificul bolii.ca regim alimentar..sA NU CUMVA SA MI SE RASPUNDA CA NU MANACA FELICITARI, SI NU-SI PLATESTE CHIRIA CU FELICITARI CA NU IL PUN EU SA STEA IN BUCURESTI CU CHIRIE SCUMPA CAND ISI POATE EXERCITA MESERIA DE ACOLO DE UNDE A VENIT DIN MEDIUL RURAL, SAU CA PLATESTE CHIRIE CA STA CU PARINTII CA SI EU AM STAT CU MAMA PANA A MURIT !!SI EU MANANC TOT LA FEL CA SI EL !! SI NU PRIMESC SPAGA SAU PLIC DUPA TERMINAREA PROGRAMULUI SI AM SALARIU DE MIZERIE